Van 22 mei t/m 10 september 2018 is het Erfgoedfestival in de Gooi en Vechtstreek met als thema ‘Groen in Gooi en Vecht’. Restaurant ‘Op Sypesteyn’ doe hier actief aan mee:

Samen met Kasteel Sypesteyn wordt een Wandelarrangement op Sypesteyn aangeboden. U start in het restaurant met een kop koffie of thee met heerlijke, huisgemaakte warme appeltaart en slagroom, vervolgens maakt u een wandeling door de prachtige tuin van het kasteel, waarna u bij Restaurant ‘Op Sypesteyn’ kunt genieten van een heerlijke twee-gangen lunch in de Gewelfkelder van het kasteel, of op het terras grenzend aan de mooie, historische tuin. Welkom op Sypesteyn!

Samen met onze partner Rederij Loosdrecht bieden wij een fietsarrangement aan door de Gooi en Vechtstreek. Vaar mee met rederij Loosdrecht naar Kaas- en ijsboerderij De Willigen en fiets (huurfiets € 7,50 per dag en achterlaten op uw bestemming) daar vandaan terug naar Loosdrecht om te genieten van een heerlijke lunch of diner op ons terras of binnen in het kasteel bij Restaurant ‘Op Sypesteyn’. Kijk op de site van onze partner Rederij Loosdrecht voor meer informatie over opstapplaatsen en vertrektijden.