Op het moment zijn wij hard aan het werk om een mooi nieuw menu samen te stellen voor ons restaurant. De nieuwe menukaarten zullen hier binnenkort te vinden zijn. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Tijdens de winter is Restaurant Op Sypesteyn altijd geopend voor groepsreserveringen. Vanaf 2 maart 2019 gaan we ook weer open voor passanten, museumbezoekers en ieder die wilt komen lunchen, dineren, of gewoon langskomt voor een drankje of een kopje koffie.

Om het nieuwe seizoen extra feestelijk in te luiden zijn wij momenteel aan het werk al onze menukaarten te vernieuwen. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: bij de lunch zullen we voortaan ook flammkuchen serveren en een burger met een wel heel bijzonder verhaal, de Box Burger. Daarnaast zullen we ook nieuwe bieren op de kaart opnemen en veranderen we onze high tea.

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws door onze Facebookpagina te volgen!

Meer nieuws