Het sneeuwklokjesseizoen is begonnen, er hangt romantiek in de lucht. Komt u bij ons de liefde vieren tijdens Valentijn op Sypesteyn?

Vier dagen lang viert Restaurant op Sypesteyn de dag van de liefde: van donderdag 14 februari tot en met zondag 17 februari. Donderdag, vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend voor diner en op zaterdag en zondag kunt u reserveren voor een high tea.

Valentijnsdag is voor ons de dag van de liefde, niet alleen voor geliefden. Nodig bijvoorbeeld uw moeder, zus of vriendin uit voor een high tea, of vraag uw vader, broer of vriend mee voor een gezellig diner.

De high tea bestaat uit een variatie van zoete en hartige gerechten, een glaasje prosecco en uiteraard geserveerd naast een pot heerlijke thee. De high tea kost €20 per persoon.

Het diner bestaat uit drie gangen voor €35 per persoon. Hierbij krijgt u bij aankomst van ons een glaasje prosecco. U heeft de keuze uit de volgende gerechten:

Voorgerecht
Quiche met pompoen en feta (V)
Rundercarpaccio met truffelmayonaise

Hoofdgerecht
Diamanthaas met pepersaus
Huisgerookte zalm met citroenmayonaise
Paddestoelenrisotto met tofu (V)

Nagerecht
Trifle met aardbeien
Red velvet cake

Reserveren kunt u doen door te bellen naar 035 622 8880, of te mailen naar restaurant@opsypesteyn.nl. Geef hierbij alstublieft het volgende aan:

  • Datum
  • Aantal personen
  • Tijdstip
  • Diner of high tea
  • Menukeuze per persoon
Meer nieuws