Na het succes van de wildworkshops in 2018 organiseren Restaurant Op Sypesteyn en Slagerij Chateau Briand op zaterdag 9 februari 2019 opnieuw een BBQ workshop!

Onder begeleiding van Hans (chefkok) en Peter (slager) bereid je een heerlijk 5-gangendiner met behulp van de American Smoker, Ofyer en Black Bastard. Je rookt zelf zalm, leert hoe je de allerlekkerste spareribs en diamanthaas op de bbq bereidt en grilt diverse groenten op de ofyer. Daarnaast verzorgen wij een uitgebreid buffet met bij- en nagerechten.

De prachtige omgeving van Kasteel Sypesteyn en de uitstekende kwaliteit van het vlees van Slagerij Chateau Briand zorgen voor een onvergetelijke avond.

Tijdens het diner serveren wij bier, wijn en fris. Naderhand zorgen wij voor koffie en thee.

De kosten voor deze workshop zijn €79,50. Dat is inclusief drank en nagerecht. We beginnen om 16.30 uur.

Inschrijven kan bij Restaurant Op Sypesteyn (035-6228880) of Chateau Briand (06-14991316) Wacht niet te lang, er is veel belangstelling voor. Tot ziens op 9 februari!

Meer nieuws