Vanaf zaterdag 2 maart opent Restaurant Op Sypesteyn de deuren weer op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 voor museumbezoekers, wandelaars, fietsers en passanten. Vanaf 1 april zijn we geopend op dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00.*

Op 1 januari vierde Restaurant Op Sypesteyn haar eerste verjaardag en dat vieren wij met een nieuwe menukaart! We hebben een aantal Sypesteyn specials toegevoegd, zoals het Broodje Syp en de Box Burger. Bovendien gaan we zelf flammkuchen maken, met elke week een andere variant. Van juni tot en met september is het bij mooi weer mogelijk tot 20.00 uur aan te schuiven. Ook voor een kopje koffie met wat lekkers heten wij u van harte welkom. Ons gebak is huisgemaakt en in het najaar bakken we zelfs met fruit uit de boomgaard van Sypesteyn.

Naast ons restaurant verzorgen wij ook feesten en partijen, zoals bruiloften, verjaardagen, jubileums of bedrijfsevenementen. Daarbij kunnen wij ook een privé-diner of lunch voor u verzorgen, of een uitgebreide high tea. Tijdens uw feest kunnen wij ook een breed scala aan activiteiten voor u verzorgen. Heeft u al eens gedacht aan een rondleiding door het museum of een wandeling door de tuin tijdens uw verjaardag? We kunnen ook de siersmid uitnodigen een mooi aandenken te maken tijdens uw bruiloft.

* Voor bruiloften en partijen wordt bij Restaurant Op Sypesteyn exclusiviteit aangeboden, informeer dus altijd even of de poort voor u open staat.

Meer nieuws
Openingstijden
Menukaart