Restaurant Op Sypesteyn en Slagerij Chateau Briand organiseren op zaterdag 11 mei 2019 opnieuw een BBQ workshop! Ditmaal besteden we uitgebreid aandacht aan asperges.

Onder begeleiding van Hans (chefkok) en Peter (slager) bereid je een heerlijk 5-gangendiner met behulp van de American Smoker, Ofyer en Bastard. Je rookt zelf zalm, leert hoe je bijzondere en grote stukken vlees op de BBQ bereidt en grilt diverse groenten op de Ofyer. Daarnaast zullen we laten zien hoe je asperges op verschillende manieren kunt klaarmaken met behulp van de BBQ’ en maken we pizza’s en flammkuchen. Wij verzorgen hierbij een uitgebreid buffet met bij- en nagerechten.

De prachtige omgeving van Kasteel Sypesteyn en de uitstekende kwaliteit van het vlees van Slagerij Chateau Briand zorgen voor een onvergetelijke avond.

Tijdens het diner serveren wij diverse exclusieve wijnen en bieren, die precies bij het gerecht passen dat we op dat moment aan het bereiden zijn. We sluiten de avond af met een heerlijk kopje koffie van Illy of thee.

De kosten voor deze workshop zijn €79,50 inclusief drank. We beginnen de workshop om 16.30 uur.

Inschrijven kan bij Restaurant Op Sypesteyn (035 622 8880) of Chateau Briand (06 1499 1316) Wacht niet te lang, er is veel belangstelling voor. Tot ziens op 11 mei!

Meer nieuws