Op 14 december a.s. is er van alles te beleven bij Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht. Tussen 16.00 en 20.00 uur is het mogelijk om een sfeervolle wandeling te maken in de kasteeltuin en onderweg te genieten van muziek en zang, verzorgd door kinderen, jongeren en volwassenen van muziektheatervereniging MusicaLOS uit Maarssen en de Junior Promised band uit Houten. De siersmid Jasper is in de kasteeltuin bezig en vertelt bij het warme vuur over zijn oude ambacht. De wandeling wordt extra leuk als je een lampion of lampje meeneemt.
Restaurant Op Sypesteyn zorgt voor heerlijke warme erwtensoep, chocolademelk en glühwein (bij de ticketprijs inbegrepen). En speciaal voor deze bijzondere avond (het is de verjaardag van de Jonkheer Van Sypesteyn!) opent het museum de deuren voor rondleidingen door het kasteel in kerstsfeer.

Een ticket voor dit evenement is € 11,- voor toegang tot de historische tuin, optredens van MusicaLOS en de Junior Promised band, bezoek aan de siersmid en twee consumptiebonnen voor een kop warme erwtensoep en een warme drank naar keuze (warme chocolademelk of glühwein).
Let op: U koopt een kaartje voor een door u gekozen STARTtijd. Eenmaal binnen kunt u zolang blijven als u wilt. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.
Mocht u het kasteel van binnen willen bekijken en de prachtige porseleinverzameling bewonderen, koopt u dan een kaartje Entree tuinen + rondleiding kasteel voor € 16,- (Let op er zijn aparte tickets voor museumjaarkaarthouders)

Naar ticketverkoop