We zijn blij om u te kunnen melden dat de horeca op Sypesteyn wordt voorgezet onder de naam “Hof Sypesteyn” door enthousiaste, nieuwe eigenaren die zich weer met hart en ziel gaan inzetten om u van dienst te kunnen zijn.
We danken al onze gasten hartelijk voor de prettige bezoeken aan ons restaurant. We hebben met veel plezier en passie Restaurant Op Sypesteyn gerund, samen met een geweldig team van toegewijde medewerkers. De warme herinneringen aan de gezellige, drukke dagen op het kasteelterras, de bruiloften en fijne feestjes, de stoere BBQ Workshops en de evenementen in de kasteeltuin gaan met ons mee.
U zult begrijpen dat het ons ook moeite kost om afscheid te moeten nemen, maar dat neemt niet weg dat we de eigenaren en medewerkers van “Hof Sypesteyn” heel veel zegen en geluk toewensen!

Een hartelijke groet,
Restaurant Op Sypesteyn
Hans en Annette Hoogerwerf

De nieuwe eigenaren van Hof Sypesteyn kunt u bereiken per email: reserveren@hofsypesteyn.nl