Vanwege de goede samenwerking met diverse partners kan Restaurant Op Sypesteyn een aantal leuke arrangementen aanbieden. Arrangementen die interessant zijn voor vriendengroepen, bedrijfsevenementen, teambuilding-activiteiten of familie-uitjes en ook arrangementen die leuk zijn voor samen.
Hieronder worden een paar voorbeelden gegeven. Er zijn vele combinaties mogelijk, informeer naar de mogelijkheden, we stellen graag een passend arrangement voor u samen.

Wandelarrangement op Sypesteyn
Koffie of thee met huisgemaakt gebak én toegang tot de historische kasteeltuin (6 ha)

Vaararrangement met rederij Loosdrecht voor groepen tot 25 personen
Een dagje uit met een vaartocht van 3 uur op de Loosdrechtse plassen en een luxe lunch aan boord. Er is aan boord ook ruimte voor vergaderen. Aansluitend een rondleiding in het museum van Kasteel Sypesteyn, toegang tot de tuin en een heerlijk driegangendiner in het Koetshuis.

Sloeparrangement met jachtwerf Van Dusseldorp vanaf 2 personen
Een rondleiding in het museum en een lunch a la carte op Kasteel Sypesteyn en aansluitend gaat u zelf varen met een sloep op de Loosdrechtse plassen.

High Tea & toegang tot de kasteeltuin van Sypesteyn
High Tea Jonkvrouw Agaatje of Jonkheer Henri, een gevarieerde high tea, traditioneel samengesteld uit diverse kleine hartige en zoete delicatessen. Met na het hartige deel een wandeling in de historische kasteeltuin van Sypesteyn

BBQ Workshop

Teambuilding-activiteit in de tuin van Sypesteyn met een stoere, stijlvolle BBQ
Keuze uit één of meer activiteiten zoals schermen met een sabel, kruisboogschieten, een roofvogelshow of percussie en aansluitend een BBQ arrangement naar keuze.

Picknick arrangement in de tuin
Restaurant Op Sypesteyn zorgt voor een gevulde picknickmand waarmee u zelf een mooi plekje in de kasteeltuin kunt zoeken en in alle rust kunt genieten van de prachtige omgeving en een heerlijke picknick.

Beleef een onvergetelijk avontuur op Kasteel Sypesteyn en kom genieten!
Voor alle arrangementen is reserveren noodzakelijk.