Bedrijfsuitje, Heisessies, Heidag, Vergadering, Familiedag, BBQ Workshop, Kookworkshop

Restaurant Op Sypesteyn en Slagerij Chateau Briand organiseren samen uitgebreide BBQ workshops. Onder begeleiding van Hans (chefkok) en Peter (slager) wordt een heerlijk 5-gangendiner bereid met behulp van de American Smoker, Ofyr en Black Bastard. Je rookt zelf zalm, leert hoe je bijzondere en grote stukken vlees op de BBQ bereidt en grilt diverse groenten op de Ofyr. Daarnaast maak je verschillende soorten pizza’s die in een houtgestookte oven worden gebakken. Wij verzorgen hierbij een uitgebreid buffet met bij- en nagerechten.
Geen gewone workshop maar echt iets bijzonders!

De prachtige omgeving van Kasteel Sypesteyn en de uitstekende kwaliteit van het vlees en de -vis zorgen voor een onvergetelijke avond.

Tijdens het diner serveren wij diverse exclusieve wijnen en bieren, die precies bij het gerecht passen dat we op dat moment aan het bereiden zijn. We sluiten de avond af met een heerlijk kopje koffie of thee.

De uitgebreide BBQ workshops zijn enorm leuk voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes en ook ideaal als afsluiting van een heisessie of vergadering op Kasteel Sypesteyn.  In combinatie met een boottocht op de Loosdrechtse plassen, schermen of kruisboogschieten in de kasteeltuin of als afsluiting van een fietstocht met vrienden. Informeer naar de mogelijkheden.