Bedrijfsuitje, Heisessies, Heidag, Vergadering, Familiedag, BBQ Workshop, Kookworkshop

Onze uitgebreide BBQ workshops zijn echt een aanrader, leuk voor vriendengroepen, met collega’s of familie onder elkaar.
Er is ruimte genoeg Op Sypesteyn, dus we kunnen op veilige afstand van elkaar toch optimaal genieten. “Ieder een eigen stukje Op Sypesteyn”!
Onder begeleiding van Hans (chefkok) wordt een heerlijk 4-gangendiner bereid met behulp van de American Smoker, Ofyr en Black Bastard. Je rookt zelf zalm, leert hoe je bijzondere en grote stukken vlees op de BBQ bereidt en grilt diverse groenten op de Ofyr. Daarnaast maak je verschillende soorten pizza’s die in een houtgestookte oven worden gebakken. Wij verzorgen hierbij een uitgebreid buffet met diverse gerechten.
Geen gewone workshop maar echt iets bijzonders!

De prachtige omgeving van kasteel Sypesteyn en de uitstekende kwaliteit van het vlees en de -vis zorgen voor een onvergetelijke avond.

Tijdens het diner kunnen wij diverse exclusieve wijnen en bieren serveren, die precies bij het gerecht passen dat we op dat moment aan het bereiden zijn. We kunnen de avond afsluiten met een heerlijk kopje koffie of thee.

3 uur BBQ Workshop € 50,- per persoon exclusief de drankjes
Voor groepen hanteren we een minimum aantal van 8 personen.

Je kunt ook alleen of met een kleine groep deelnemen aan een open BBQ Workshop.
De eerstvolgende Open BBQ Workshops zijn gepland op:
zaterdag 17 oktober 2020 VOL, reserveren is niet meer mogelijk
donderdag 29 oktober 2020
zaterdag 7 november 2020

Let op: zaterdag 20 november 2020 Open BBQ Wild Workshop

Een leuk idee om voor een verjaardag een cadeaubon te bestellen.

Ook mogelijk in combinatie met vergaderen of andere activiteiten
De uitgebreide BBQ workshops zijn enorm leuk voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes en ook ideaal als afsluiting van een heisessie of vergadering op Kasteel Sypesteyn.  In combinatie met een boottocht op de Loosdrechtse plassen, schermen of kruisboogschieten in de kasteeltuin of als afsluiting van een fietstocht met vrienden.

Reserveren voor BBQ Workshops

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 035-6228880 of een email sturen naar restaurant@opsypesteyn.nl