Bedrijfsuitje, Heisessies, Heidag, Vergadering, Familiedag, BBQ Workshop, Kookworkshop

Onze uitgebreide BBQ workshops zijn echt een aanrader, leuk voor vriendengroepen, met collega’s of familie onder elkaar.
Er is ruimte genoeg Op Sypesteyn, dus we kunnen op veilige afstand van elkaar toch optimaal genieten. “Ieder een eigen stukje Op Sypesteyn”!
Onder begeleiding van Hans (chefkok) wordt een heerlijk 4-gangendiner bereid met behulp van de American Smoker, Ofyr en Black Bastard. Je rookt zelf zalm, leert hoe je bijzondere en grote stukken vlees op de BBQ bereidt en grilt diverse groenten op de Ofyr. Daarnaast maak je verschillende soorten pizza’s die in een houtgestookte oven worden gebakken. Wij verzorgen hierbij een uitgebreid buffet met diverse gerechten.
Geen gewone workshop maar echt iets bijzonders!

De prachtige omgeving van kasteel Sypesteyn en de uitstekende kwaliteit van het vlees en de -vis zorgen voor een onvergetelijke avond.

Tijdens het diner kunnen wij diverse exclusieve wijnen en bieren serveren, die precies bij het gerecht passen dat we op dat moment aan het bereiden zijn. We kunnen de avond afsluiten met een heerlijk kopje koffie of thee.

3 uur BBQ Workshop € 50,- per persoon exclusief de drankjes
Voor groepen hanteren we een minimum aantal van 8 personen.

OPEN BBQ WORKSHOPS
Donderdag 16 juli 2020 VOL
Donderdag 23 juli 2020 
Vrijdag 31 juli 2020
Donderdag 6 augustus 2020
Vrijdag 21 augustus 2020
Donderdag 3 september 2020
Woensdag 16 september 2020

Een leuk idee om voor Vaderdag of een verjaardag een cadeaubon te bestellen.

Ook mogelijk in combinatie met vergaderen of andere activiteiten
De uitgebreide BBQ workshops zijn enorm leuk voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes en ook ideaal als afsluiting van een heisessie of vergadering op Kasteel Sypesteyn.  In combinatie met een boottocht op de Loosdrechtse plassen, schermen of kruisboogschieten in de kasteeltuin of als afsluiting van een fietstocht met vrienden.

Voor reserveren of meer informatie: neem telefonisch contact met ons op 035-6228880 of stuur een email naar restaurant@opsypesteyn.nl