Bedrijfsuitje, Heisessies, Heidag, Vergadering, Familiedag, BBQ Workshop, Kookworkshop

Onze uitgebreide BBQ workshops zijn echt een aanrader, leuk voor vriendengroepen, met collega’s of familie onder elkaar.
Er is ruimte genoeg Op Sypesteyn, dus we kunnen op veilige afstand van elkaar toch optimaal genieten. “Ieder een eigen stukje Op Sypesteyn”!
Onder begeleiding van Hans (chefkok) wordt een heerlijk 4-gangendiner bereid met behulp van de American Smoker, Ofyr en Black Bastard. Je rookt zelf zalm, leert hoe je bijzondere en grote stukken vlees op de BBQ bereidt en grilt diverse groenten op de Ofyr. Daarnaast maak je verschillende soorten pizza’s die in een houtgestookte oven worden gebakken. Wij verzorgen hierbij een uitgebreid buffet met diverse gerechten. De prachtige omgeving van kasteel Sypesteyn en de uitstekende kwaliteit van het vlees en de -vis zorgen voor een onvergetelijke avond. Geen gewone workshop maar echt iets bijzonders!

Een leuk idee om voor een verjaardag een cadeaubon te bestellen.

Open inschrijving BBQ Workshop (je kunt ook alleen of met een kleine groep deelnemen).
€ 55,- per persoon voor een workshop van 3 uur, exclusief drankjes
De workshop is inclusief de toegang tot de historische tuin van kasteel Sypesteyn.
Van 18.00 tot 21.00 uur.
Je kunt nu inschrijven voor zaterdag 3 juli, vrijdag 16 juli, zaterdag 28 augustus 2021, of voor een plaatsje op de wachtlijst

Voor groepen vanaf 10 personen:
Op een woensdag of donderdag
€ 55,- per persoon voor een workshop van 3 uur, exclusief drankjes

BBQ Workshop op maat of op een vrijdag/zaterdag:
Informeer naar de mogelijkheden, er wordt een toeslag berekend voor de exclusiviteit van het kasteelterras, deze toeslag is afhankelijk van het aantal deelnemers. In dit geval kan de groep ook kleiner zijn dan 10 personen.

Ook mogelijk in combinatie met vergaderen of andere activiteiten
De uitgebreide BBQ workshops zijn enorm leuk voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes en ook ideaal als afsluiting van een heisessie of vergadering op Kasteel Sypesteyn.  In combinatie met een boottocht op de Loosdrechtse plassen, schermen of kruisboogschieten in de kasteeltuin of als afsluiting van een fietstocht met vrienden.

Reserveren voor BBQ Workshops

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen 035-6228880 of een email sturen naar restaurant@opsypesteyn.nl