Dromen jullie van een bruiloft op een klein, intiem kasteel? Het kan in Loosdrecht op kasteel Sypesteyn: een unieke en sfeervolle locatie waar je een bruiloftsfeest naar jullie eigen ideeën kunt vieren. Sypesteyn is een officiële trouwlocatie, er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden.

Restaurant Op Sypesteyn heeft gastvrijheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Er is heel veel mogelijk: chique of ongedwongen. Binnen in het kasteel of buiten in de prachtige tuin. Zittend aan lang gedekte tafels of in de vorm van een walking diner. We stellen voor ieder bruidspaar een passend arrangement samen, afgestemd op jullie wensen en budget.

Het is Op Sypesteyn niet mogelijk om een feest met versterkte muziek te vieren, je kunt wel onze geluidsinstallatie gebruiken, een ‘silent disco’ reserveren, of een akoestisch bandje laten spelen voor een gezellig muziekje op de achtergrond.

We volgen voor alle bijeenkomsten de richtlijnen van het RIVM en het horecaprotocol van de Koninklijke Horecabond Nederland. Iedereen ‘een eigen plekje Op Sypesteyn’, met voldoende veilige ruimte en toch optimaal genieten, dat is ons uitgangspunt.

Neem contact met ons op, we bereiden graag samen met jullie een mooie bruiloft voor, volgens jullie wensen en binnen de toegestane mogelijkheden.
Telefoon 035 6228880 of restaurant@opsypesteyn.nl