Dromen jullie van een bruiloft op een klein, intiem kasteel? Het kan in Loosdrecht op kasteel Sypesteyn: een unieke en sfeervolle locatie waar je een kleine bruiloft kunt vieren. Sypesteyn is een officiële trouwlocatie, er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden. Het reserveren van de ceremonie verloopt via Kasteel-museum Sypesteyn, wij zijn verantwoordelijk voor de horeca. Samen maken we er voor jullie een mooie dag van.

Restaurant Op Sypesteyn heeft gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We stellen voor ieder bruidspaar een passend arrangement samen, afgestemd op jullie wensen en budget.

Het is Op Sypesteyn niet mogelijk om een feest met versterkte muziek te vieren, je kunt wel onze geluidsinstallatie gebruiken of een akoestisch bandje laten spelen voor een gezellig muziekje op de achtergrond.

We volgen voor alle bijeenkomsten de richtlijnen van het RIVM en het horecaprotocol van de Koninklijke Horecabond Nederland. Iedereen een veilig plekje, met voldoende ruimte en toch optimaal genieten, dat is ons uitgangspunt. We hebben voldoende veilige ruimte voor 50 personen.

Neem contact met ons op, we bereiden graag samen met jullie een mooie bruiloft voor, volgens jullie wensen en binnen de toegestane mogelijkheden. Telefoon 035 6228880 of restaurant@opsypesteyn.nl