Er kan een feestje gevierd worden bij Restaurant Op Sypesteyn. Een intiem verjaardagsfeestje of een feest met een grotere groep tot 50 personen op het terras van kasteel Sypesteyn, voorzien van een transparante overkapping.

Het is Op Sypesteyn niet mogelijk om een feest met versterkte muziek te vieren, je kunt wel onze geluidsinstallatie gebruiken of een akoestisch bandje laten spelen voor een gezellig muziekje op de achtergrond.

We volgen voor alle bijeenkomsten de richtlijnen van het RIVM en het horecaprotocol van de Koninklijke Horecabond Nederland. Iedereen een veilig plekje, met voldoende ruimte en toch optimaal genieten, dat is ons uitgangspunt.
Het is heerlijk om met de gasten gebruik te maken van de prachtige kasteeltuin en er zijn vele mogelijkheden voor entertainment. Sypesteyn leent zich ook uitstekend voor kleine bedrijfsfeesten, in combinatie met een sportieve activiteit of een serieus moment.

Er kan chique gedineerd worden of er kunnen in de vorm van een walking diner verschillende culinaire gerechten worden aangeboden. Een brunch, high tea of barbecue, een uitgebreide bbq workshop, er is van alles mogelijk.

Neem contact met ons op, we bereiden graag samen met u een mooie bijeenkomst voor, volgens uw wensen en binnen de toegestane mogelijkheden.
Telefoon 035 6228880 of restaurant@opsypesteyn.nl