High tea & workshop Visagie of Styling
Een fijne middag uit met veel verwennerij, gezellig samen in het Koetshuis van kasteel Sypesteyn. Dit is een echt ‘vrouwen-uitje’ wat we organiseren in samenwerking met JK-Styliste. Onder het genot van een high tea jonkvrouw Agaatje volgen jullie een workshop Visagie of Styling. Op veilige afstand van elkaar volop genieten.

Workshop Styling
Ontdek tijdens deze workshop welke kleuren goed bij je passen, zoek samen naar de juiste kledingstijl passend bij jouw lichaamsvormen, kijk eens naar fijne materialen, goede vormen en accenten en bijpassende accessoires.

Workshop Visagie
Tijdens deze workshop leer je jezelf op een professionele manier opmaken en ontdek je samen wat daarbij belangrijk is, zoals een goede reiniging van je gezicht d.m.v. scrubben, een masker en dagcrème. Jullie gaan op zoek naar de juiste make-up, passend bij je huidskleur en de vorm van je gezicht. Welke make-up gebruik je voor een avondje uit of naar je werk en waar let je op als je een bril draagt. Wat zijn de trends van het seizoen en hoe gebruik je de verschillende materialen.

High tea Agaatje
Een high tea, traditioneel samengesteld uit diverse kleine hartige en zoete delicatessen. Voor een goede smaakbeleving begint de high tea met hartige lekkernijen en eindigt deze met zoet. Er worden verschillende soorten losse thee aangeboden; je kunt zelf de potjes thee naar eigen smaak maken.
-Hartige hapjes, zoals quiche en sandwiches met huisgerookte zalm, eiertruffelsalade en brie.
– Zoete hapjes, zoals huisgemaakte scones met marmelade en huisgemaakt gebak.

Reserveren
De high tea & workshop styling/visagie kan geboekt worden voor groepen van 10 tot 15 personen. Daarnaast is het mogelijk om vanaf 1 persoon deel te nemen aan een open inschrijving.
Open inschrijving (deelname vanaf 1 persoon) met workshop Styling is mogelijk op 6 september 2020
32,50 per persoon 
13.00 uur hartig deel high tea
14.00 uur deel 1 workshop
15.00 uur zoet deel high tea
16.00 uur deel 2 workshop

Reserveren kan telefonisch 035 6228880 of per email restaurant@opsypesteyn.nl