De horeca wordt door Restaurant Op Sypesteyn verzorgd op verschillende locaties in het kasteel, het koetshuis, buiten op het terras en in de kasteeltuin. Hierbij volgen we de adviezen van het RIVM en de Koninklijke Horecabond Nederland. Iedereen ‘een eigen stukje Op Sypesteyn’, op veilige afstand van elkaar.

Op vrijdag t/m zondag kunnen bezoekers en passanten terecht voor een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak en voor een hapje en een drankje. Komt u met een groep? Dan is vooraf reserveren noodzakelijk om iedereen een veilige plek te kunnen garanderen. Voor de lunch, een high tea, picknick of diner is vooraf reserveren altijd noodzakelijk.

Vrijdag t/m zaterdag van 11:00 tot 21:30 uur (ook mogelijk om het diner te reserveren)
Zondag van 11:00 tot 17:00 uur

Reserveren

Al onze producten zijn af te halen bij onze gastheren en -vrouwen bij de bar.
U kunt kiezen uit afhalen en ‘thuis uit-eten’ gaan of een tafeltje boeken op onze mooie locatie. Tafeltjes zijn beschikbaar in de kasteeltuin  of op het overdekte terras. U kunt ook zelf een romantisch plekje uitkiezen met een picknickkleedje (van ons) of lekker ergens gaan zitten op een bankje in de kasteeltuin. Om op veilige afstand van onze bezoekers te kunnen blijven is een looproute in de kasteeltuin aangegeven. U betaalt € 4,50 pp aan het kasteel-museum voor de entree van de tuin.

Voor groepen bieden we een uitgebreide lunch, high tea, dinerbuffet, barbecue-buffet of barbecue workshop aan.
Een bezoek aan de historische tuin van kasteel Sypesteyn kan worden uitgebreid met een aanbod van ons restaurant.
Het is altijd interessant om te kijken naar onze aantrekkelijke arrangementen.

Op maandag t/m donderdag is Restaurant Op Sypesteyn alleen open voor groepsreserveringen, zoals vergaderingen, feesten, teambuildingactiviteiten etc.  Afhankelijk van de groepsgrootte en persoonlijke wensen kan worden gekozen voor het koetshuis, de lage zaal, het terras van het kasteel en de kasteeltuin. We passen hierbij het aanbod aan op uw wensen en komen samen tot een mooie invulling van uw evenement. Uiteraard volgen we ook bij groepsboekingen de 1,5 meter richtlijnen.