De horeca wordt door Restaurant Op Sypesteyn verzorgd op verschillende locaties in het kasteel, het koetshuis, buiten op het terras en in de kasteeltuin. Hierbij volgen we de adviezen van het RIVM en de Koninklijke Horecabond Nederland. Er is veel ruimte Op Sypesteyn om  heerlijk te kunnen genieten.

We zijn open als het weer goed genoeg is om op het overdekte terras te zitten of in de kasteeltuin. Check altijd eerst de website bij nieuwsberichten of openingstijden of we open zijn!
Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers en passanten binnenlopen van 11.00 tot 17.00 uur voor een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak, of een lekkere lunch. De keuken sluit om 16.00 uur.

Reserveren is altijd noodzakelijk voor onze arrangementen en groepsboekingen, om iedereen voldoende ruimte te kunnen bieden.
We hebben aantrekkelijke voordeelarrangementen, gecombineerd met toegang tot de kasteeltuin: high tea, lunch en picknick.

We zijn open op zaterdag en zondag van 11:00 – 17:00 uur op het kasteelterras en ‘to-go’ in de kasteeltuin.

Reserveren

Al onze producten zijn af te halen bij onze gastheren en -vrouwen bij de bar.
U kunt een tafeltje boeken op ons overdekte terras, of  ‘to-go’ in de kasteeltuin. U kunt een romantisch plekje uitkiezen met een picknickkleedje (van ons) of lekker ergens gaan zitten op een bankje in de kasteeltuin. Om op veilige afstand van onze bezoekers te kunnen blijven is een looproute in de kasteeltuin aangegeven. De entree tot de kasteeltuin is bij de voordeel-arrangementen inbegrepen.

Voor groepen bieden we een uitgebreide lunch, high tea, dinerbuffet, barbecue-buffet of barbecue workshop aan.
Een bezoek aan de historische tuin van kasteel Sypesteyn kan worden uitgebreid met een aanbod van ons restaurant.

Op maandag t/m donderdag is Restaurant Op Sypesteyn alleen open voor groepsreserveringen, zoals vergaderingen, feesten, teambuildingactiviteiten etc.  Afhankelijk van de groepsgrootte en persoonlijke wensen kan worden gekozen voor het koetshuis, het terras van het kasteel en de kasteeltuin. We passen hierbij het aanbod aan op uw wensen en komen samen tot een mooie invulling van uw evenement. Uiteraard volgen we ook bij groepsboekingen de 1,5 meter richtlijnen.

Welkom Op Sypesteyn!