Vergaderen, een heisessie met ruimte voor inspiratie, een bedrijfsfeest met een activiteit in de kasteeltuin? Restaurant Op Sypesteyn biedt verschillende mogelijkheden, waarbij onze uitgebreide BBQ Workshop als afsluiting echt wordt gewaardeerd. Ook een borrel of diner met zakenpartners behoort tot de mogelijkheden. Sypesteyn is een heerlijke plek om even afstand te nemen en in alle rust de zaken op een rij te zetten.

Zakelijke bijeenkomsten kunnen gecombineerd worden met een rondleiding in het kasteel of de historische tuin, een creatieve workshop, of sportieve teambuilding activiteiten in de kasteeltuin. U kunt ook starten of afsluiten met een rondvaart op de Loosdrechtse plassen.

We bespreken graag samen met u de mogelijkheden die passen bij uw wensen en budget.

Jubileum vergaderarrangement met champagne

De vergadering starten of afsluiten met een toast met champagne of prosecco kan een vergadering voor uw medewerkers op kasteel Sypesteyn net iets specialer maken. Er zijn veel mogelijkheden om een speciale boodschap aan uw medewerkers of zakenpartners te geven bij Restaurant Op Sypesteyn: Een receptie in de Lage zaal van het kasteel, een informele borrel in de Gewelfkelder of buiten in de kasteeltuin of op het overdekte en verwarmde terras, een lunch of uitgebreid diner in het Koetshuis, u kunt het kiezen.

Informeer naar de mogelijkheden,we maken van uw vergadering of zakendiner graag iets bijzonders.